Screen Shot 2016-03-21 at 15.55.23Op 17 maart vond de tweede sessie van de NetworkPeople Design Expert training (DET) plaats. In totaal zullen er in 2016 tien DET sessie’s plaatsvinden met steeds dezelfde groep van 25 aan NetworkPeople gelieerde professionals.

Het onderwerp van 17 maart was “Data Center Design, deel 1”. Over DC design valt zoveel te bespreken dat daar twee design sessie’s aan worden gewijd. DC design met ACI was het onderwerp van deze DC avond.

 

Spreker Arjan van der Valk nam de aanwezigen met veel enthousiasme mee in de wereld van Application Centric Infrastructure. Een korte ‘heads up’ van VXLAN en FabricPath was het startpunt van de avond. Daarna lag de focus op het ontwerpen van DataCenters op basis van ACI voor nu en in de toekomst. Cases en allerlei ontwerp kwesties kwamen aanbod. Een live demo maakte de avond compleet. Uiteraard was er halverwege de avond gelegenheid om onder het genot van een heerlijk buffet informeel over de stof van gedachten te wisselen. 21 april staat de derde in de reeks van tien gepland. Het onderwerp zal dan “ISE design & deployment” zijn.