Teambuilding events zijn er in allerlei soorten en maten. Bij NetworkPeople hebben we het idee gevat om het eens over een andere boeg te gooien en een motorrit te organiseren. Met een klein clubje zijn we zo vlak voor het weekend een dagje gaan toeren op de motor. Even leek het erop dat het door de slechte weersvoorspellingen in het water zou gaan vallen. Maar wat is het een heerlijke dag geworden! De ochtend begon met een hoop gelach om het gepiel met de communicatiesets onder het genot van een heerlijk kopje koffie in de Utrechtse Voorveldse polder.

Eenmaal onderweg vonden we snel onze route, op naar de eerste koffiestop in Driebergen-Rijsenburg! We passeren mooie landhuizen en schitterende bochtige weggetjes en dijkjes. Tijd voor de lunch in het bos van Amerongen.

Voor 4 wegmotorberijders was het laatste stukje naar het restaurant over een onverhard gravelweggetje met wat kuilen even wennen. Na een heerlijk uitsmijtertje op het terras namen we afscheid van de pensionada’s die daar met een wit wijntje van het buitenleven aan het genieten waren en gingen we voor het laatste traject waar menig motorhart sneller van gaat kloppen: de Lekdijk. Wat een heerlijk bochtenwerk (met gelukkig ook goed zicht) is dat toch!

We sluiten de dag af met stoere verhalen en een laatste kopje koffie en tikken daarmee 139km af.

Een mooi aantal om wat van het landschap gezien te hebben en ook weer niet teveel zodat er genoeg tijd onderweg overbleef om gezellig (bij) te praten. Op naar de volgende keer. Rij je mee?