Derde lijns netwerksupport

Fontys heeft aan NetworkPeople gevraagd kennis te leveren in de vorm van een derde lijns netwerksupport overeenkomst. Doel van de aanvraag van Fontys Hogescholen is om bij calamiteiten of andere voorkomende werkzaamheden een beroep te kunnen doen op specialistische netwerkkennis in de verschillende delen van het netwerk van Fontys.

NetworkPeople biedt Fontys Hogescholen naast derde lijns netwerksupport op gezette tijden advies en sparringsmogelijkeheden om hun omgeving optimaal up-to-date, toekomst bestendig en beheersbaar te houden.

Eduard Croese van Fontys: “Fontys Hogescholen heeft een goede sparring partner gevonden in NetworkPeople bij het vinden van antwoorden op IT uitdagingen. NetwerkPeople heeft een grote bijdrage geleverd aan onze infrastructuur die met recht solide genoemd mag worden. De kracht van NetwerkPeople is de kennis die ze binnen hun netwerk hebben opgebouwd, actueel houden en graag met ons deelt. NetwerkPeople communiceert met de klant, waarbij altijd geldt dat halve woorden geen zinnen zijn, maar doorvragen tot het plaatje voor zowel voor hen als voor ons compleet en duidelijk is.”