hoogvliegersAls bedrijf word je regelmatig gevraagd om goede doelen te sponseren. Natuurlijk gaan we er zo hier en daar op in en zo steunen we ieder keer weer een ander doel. Laatst werden we door een van onze eigen professionals gevraagd om de Stichting Hoogvliegers te steunen. Een organisatie die zich inzet om kinderen die ernstig ziek zijn of een handicap hebben een onvergetelijke dag te bezorgen.

De kinderen beleven een echt avontuur. Even alles vergeten, een dag waar ze boven zichzelf uitstijgen en meer dan bijzonder zijn. Ieder kind wil later als hij/ zij groot is brandweerman, politie of piloot worden. Dit laatste kunnen de vrijwilligers van de stichting  waar maken. Deze kids mogen zelf een vliegtuig besturen. Zo worden ze echte hoogvliegers!

Onze Professional Marcel Koks is piloot en is dus nauw betrokken bij deze bijzondere dagen. Hij heeft ons enthousiast gemaakt om juist dit goede doel te steunen. 25 april gaan er weer vliegtuigen de lucht in, bestuurd door echte Hoogvliegers.

We vinden het een hele eer om aan de doelstelling van 1000 kinderen  de lucht in het jaar 2015  een steentje bijgedragen te hebben