Op 6 november hebben we met een team van NetworkPeople voor de 2de keer het Cisco TAC in Brussel bezocht. Er is een upgrade van de testomgeving gedaan en deze wilden we graag vergelijken met ons laatste bezoek in 2015. Met een team van 12 mensen, engineers en account managers, hebben we onder begeleiding van Fred Spikker een dag doorgebracht in het TAC. In de huidige global support organisatie worden meer dan 2.000.000 cases opgelost per jaar door een organisatie van 5500 mensen, waarvan meer dan 1500 CCIE’s. We waren al flink onder de indruk nog voor we het Lab mochten gaan bekijken. De beelden van het oude TAC stonden ons nog op het netvlies, welke ook indrukwekkend waren, maar door de continue behoefte aan veranderingen in de omgeving ook chaotisch. Het nieuwe lab is een strak gemanagede omgeving. Beelden waar een datacenter beheerder jaloers op kan zijn! Onze engineers waren als kinderen in een snoepwinkel! 

Na de lunch hebben we in de middag interactieve sessies gehad met 3 TAC engineers die met ons gekeken hebben naar de best practices voor samenwerken met het TAC en zijn de door ons aangedragen technische cases diepgaand besproken. Hoewel we met zijn allen al behoorlijk wat jaren ervaring hebben met het TAC is zo’n sessie fijn om ervaringen en aanpak uit te wisselen en van elkaar te leren. Al met al een zeer geslaagde dag!

Wil jij ook als netwerk freelancer aansluiten bij NetworkPeople en meedoen met onze activiteiten? Meld je aan via deze link
Wil jij weten hoe wij jouw carrière in networking kunnen faciliteren? Kijk dan hier.
Heeft u interesse in wat NetworkPeople te bieden heeft? Neem vrijblijvend contact met ons op door hier te klikken.