Juist…bij de DET!
DET??…Wat is dat?

Voor de derde keer op een rij organiseert NetworkPeople in samenwerking met Cisco de “Design Expert Training”. Interactiviteit, praktische use-cases, hoogwaardige kennisdeling en best practises zijn sleutelwoorden die regelmatig terug komen tijdens dit traject.
Een groep van 20 Netwerk Specialisten gaan voor 5 avonden de schoolbanken in om hun design kennis verder aan te scherpen op de gebieden: visie, strategie, campus, datacenter & DCI, security, wireless design & deployment. We kiezen bewust voor een constante groep tijdens het traject zodat de mensen elkaar goed leren kennen en vragen vrij staat.
Tegen het einde van het jaar sluiten we het traject af met een gezellige borrel. Dat de belangstelling voor de DET groot is blijkt wel uit het feit dat de inschrijving elke keer razendsnel vol zat.

Was je net te laat met inschrijven en heb je de boot gemist? Ben je geinteresseerd in de reguliere kennissessie’s en workshops van NetworkPeople of heb je interesse in wat NetworkPeople verder te bieden heeft? Neem contact op met Chantal (‭06-12508415‬ of office@networkpeople.nl)